24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

030-888 5816

Lekkage

Lekkage Utrecht staat bekend om haar betrouwbare 24/7 spoedservice. Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om alle calamiteiten omtrent uw loodgieterswerk te verhelpen. Wilt u direct een loodgieter aan de lijn? Bel ons servicenummer 030-8885816 en krijg direct een van onze medewerkers aan de lijn van ons loodgietersbedrijf.

Lekkage Loodgieter Utrecht

Bij lekkage is het van groot belang dat het direct opgespoord en verholpen wordt. Dit niet alleen omdat het zeer vervelend is, maar ook omdat het veel schade met zich meebrengt. Onze loodgieters kunnen door jarenlange ervaring op het gebied van het opsporen van lekkage, deze  eenvoudig opsporen en verhelpen. Het gebruik van professioneel apparatuur zorgt ervoor dat de lekkage nauwkeurig in kaart kan worden gebracht. Lekkage aan leidingen? Afvoer of heeft u een lekkage in de dakbedekking ontdekt? Voorkom schade en bel direct ons servicenummer via 030-8885816.

Voordelen Loodgieter Utrecht

Hieronder ziet u waarom u Loodgieter Utrecht moet bellen bij calamiteiten,

  • Snel ter plaatse
  • Dag en nacht bereikbaar
  • 24/7 spoedservice
  • Vakmanschap
  • Erkend

Lekkage voorkomen

Het voorkomen van problemen is natuurlijk beter dan verhelpen. Dit geldt ook voor lekkage. Het is helaas nooit uit te sluiten dat het ontstaat. Echter is de kans wel te verkleinen door het juiste onderhoud, inspectie en reparatie van kleine gebreken. Wilt u meer informatie over het voorkomen van lekkage? Neem dan contact op met ons servicenummer via 030-8885816.

24/7 spoedservice

Buiten het bieden van directe hulp bij lekkage kunnen onze loodgieters u van dienst zijn met allee calamiteiten omtrent uw loodgieterswerk. Met onze 24/7 spoedservice zorgen wij ervoor dat onze loodgieters dag en nacht bereikbaar zijn voor al uw problemen. Lekkage in Utrecht? Verstopping of een ander spoedgeval? Wacht niet langer en bel direct ons servicenummer via 030-8885816.

Wilt u liever direct inzicht in de kosten? Vraag dan hier eenvoudig online een offerte aan of stuur een e-mail.