24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

030-888 5816

Verstopping

Een verstopping in het toilet, afvoer of riolering? Laat deze snel verhelpen door Loodgieter Utrecht. Onze loodgieters kunnen voor u problemen zoals riolering snel en vakkundig verhelpen. Door het inzetten van speciaal apparatuur is de verstopping binnen een handomdraai zonder enige schade verholpen.

Loodgieter Utrecht nodig? Voor het verhelpen van een verstopping? Wacht niet langer en bel direct onze spoedservice via 030-8885816.

Altijd bereikbaar

Problemen met de riolering komen vaak onverwachts . Het is bij deze problemen van groot belang dat er direct actie wordt ondernomen. Dit is vooral zeer belangrijk om problemen zoals schade te voorkomen. Loodgieter Utrecht beschikt over een 24/7 spoedservice. Dit houdt in dat onze loodgieter dag en nacht bereikbaar zijn voor al uw verstoppingen.

Waarom een loodgieter inschakelen bij verstopping?

Vaak weet men niet waarom zij een loodgieter moeten inschakelen bij verstopping. In de meeste gevallen wordt er eerst zelfs geprobeerd de verstopping op te lossen met bijvoorbeeld chemische ontstoppers. Dit raden wij echter af. Chemische ontstoppers zijn niet alleen slecht voor het milieu, maar zijn ook zeer slecht voor de riolering. Deze ontstoppers kunnen zelfs schade aanbrengen en de problemen verergeren. Hieronder ziet u waarom u bij verstopping het beste direct een loodgieter kunt inschakelen bij verstopping,

  • Schade voorkomen
  • Directe hulp
  • Professioneel apparatuur
  • Verstopping 100% verholpen

Verstopping? En wilt u er zeker van zijn dat dit op de juiste manier wordt verholpen? Neem dan contact met ons op via 030-8885816. Onze loodgieters staan dag en nacht voor u klaar om problemen direct te verhelpen.

Toilet verstopt

Een van de meest voorkomende verstoppingen is verstopping in de riolering van het toilet. Wij krijgen dan ook vaak de vraag, Hoe ontstop ik zelf het toilet. Wij raden ook bij verstopping in het toilet de hulp in te schakelen van een professional. Verstopping in de WC ontstaat vaak door opgehoopt toiletpapier. Wanneer dit naarmate verergert ontstaat een verstopping. Deze verstoppingen zijn vaak hardnekkig en moeilijk zelf te verhelpen. Onze loodgieters maken gebruik van speciaal apparatuur en hebben deze verstopping snel verholpen.

Verstopping? Of andere problemen? Neem dan direct contact met ons op via 030-8885816. Geen spoed? Maar wel een loodgieter nodig? Neem dan ook contact met ons op of vraag online een offerte aan.